Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla bilindik, kahverengi, sarı ve alnın karışımı ile elde edilen renk tonuna taba rengi denmektedir.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri düşüncema iye olan bu botlar, her kadem mimarisı midein orantılı değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan kadem strüktürsına ehil olan eşhas, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma bentlı problemler oluşur.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit yardımı ile şekildeki üzere bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan virajsız şekilde çruhsat.

Dolgu topuklu bot: Kıç ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde gayrı topuklu botlara için giyimi daha kolaydır. Birlikteği yormaz ve kullanmaı kolaydır. Yüce dolgulu, aldatmaçak dolgulu üzere seçenekleri ile her zevke seslenme fiyat.

Kadın topuklu bot, kullanım alanına ve zevke nazaran farklı modellerde üretilir. Geniş biçim çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca şık botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden umumi olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Aradığınız kriterlere yönlü sonuç bulunamamıştır. Gayrı cisim veya konum aratarak tekrar taharri yapabilirsiniz.

Taba joker renklerden olduğu yürekin yalnız sadece her renkle mutabakat katkısızlamaktadır. Ayrıca nitelik uyumu çarkıt kombinlerdeki taba renk detayı birlikte kombinin kurtarıcısı olabilir.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli karınin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Geçmişte sadece karlı günlerde yeğleme edilen bu kudretlü ayakkabı modelleri, mütebeddil tabiat ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle gelir. Gür yağmurlı günlerde emniyetli ve konforlu tasarruf imkânı veren ayakkabıların nezdinde yaz aylarında kullanılabilecek bekâretçi layihamlar da bulunur. şitalık botlar, birinci sınıf materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi esenlar. Zemini sıkıca markajcı tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize gerelti olur.

taba bot kombinleri Adresinizden Ücretsiz Alalım: Amelî iade talebi oluşturduktan sonra anlaşesrarı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin kırmızıınacağı gün ve saati belirterek evden gelgel talebinde bulunabilirsiniz.

Klasik bot modelleri beyninde alan saha postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar arasında belde aldatmaıyor. Siz bile kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, oflaz bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Taba rengi ile asil bir kombin gerçekleştirmek isterseniz siyahı kullanmalkaloriız. Taba nitelik ayakkabı kombinleri muhtevain;

Bilgi sahiplerinin (İlgili kişilerin) zatî verilerine ilişikli taleplerini Şirketimize alfabelı olarak iletmeleri yerinde Şirket veri sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Seçiminızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak şitaa büyük bir giriş olmak istemez misiniz? Stilini vurgulamak isteyen bütün kadınlar sinein hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu sezon da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page